Criatures 23/11/2012

Aquests guionistes!!!!

3 min

Ja sabeu que em falten hores per veure series de televisió però quan em xiven que en una es parla de lactància no puc evitar fer-li una ullada.

-

Antena 3 fa des de fa uns anys (pel que llegeixo) té una sèrie que es diu “ El barco” . No he vist ni un capítol en ma vida però quan em van dir com estractava el tema de la lactància i del part no vaig poder evitar fer el xafarder i veure com enfocaven el tema.

He trobat el nom d’un parell de guionistes, són homes, no sé si hi ha dones a l'equip, però tinc clar que ser guionista és tot un repte, cal saber una mica de tot, tenir una imaginació desbordant, ser atrevit... i no tenir ni idea de certs temes per fotre la pota i seguir igual de feliç.

Pel que m’han dit la sèrie té molt bona audiència, em fa pànic preguntar quina és la franja d’edat que consumeix aquesta sèrie, però pel que puc deduir pels atractius actors i actrius que la protagonitzen, quantitats d’adolescents.

Quan en una sèrie hi veus una embarassadaja pots suposar que li passarà quelcom! I el que és pitjor saps que es posarà de part!!! Horroorrr!!! Ja havia comentat en altres entrades que el que aprenem de la vida: del naixement, la lactància, el sexe, la mort... Ho aprenem de les pel·lícules, de les series.... Aquests són els nostres referents i no cal dir que en la majoria de casos perpetuen el mateix model: el part es una mena de bodevilsanguinari on la dona no és més que una simple secundaria i on es deixa totalment el protagonisme a ells. A ells, ja siguin pares, metges, policies o passavolants( part 6, minut 8:24). Si, és igual, només cal que siguis un home per atendre un part, no cal res més! Ells saben parir nosaltres només sabemobeïr ordres, bé de vegades ni això, i ho fem malament, i ells ho fan tant i tant bé. En resum sort en tenim de tenir-los!

En aquest part( part 5, minut 0:43)en concret tenen una mena d’infermeria dins un vaixell, fins aquí encara. Tenen la camilla pertinent no fos casfer una revisió en una cadira o d'empeus! Però el més sorprenent és que tenen estreps per col·locar les cames de la pobra dona!!! És que ara els vaixells venen equipats ambestreps de sèrie?

I com no podia ser d’altra manera la següent patinada arriba amb el tema lactància.

A veure un detall, no us he explicat que el vaixellen qüestió està essentabordat per una mena de pirates moderns. Evidentment hi ha una situació de mooolllta tensió (part 1 minut 10:45) al vaixell i per tant la mare està moooolllt nerviosai per tant no li puja la llet. Cagundena!

Si és que no podia ser d’altremanera! No podien fer una escena romàntica d’aquelles roses, pasteloses, enganxoses on mare i fill estan junts pell amb pell, es miren, s'idolatren, s’enamoren...... NOOOOOOOOOO, de cap manera, és millor que el vailet que no en sap res de parts i lactàncies continuï salvant al món i els separi i es disposi a alimentar la criatureta amb el que té a la nevera(part 3 minut 2:20) perquè la mare no té llet pels nervis!Perquè és evident que els guionistes no saben que això de no tenir llet després de parir és el que toca, que la llet no puja només acabar de parir com qui obre l'aixeta. I no us ho perdeuel simpàtic protagonista arriba a la cuina i comença apensar, que per alguna cosa s’ha vist tots els capítols de Mac Gyver iles repeticions posteriors no fos cas,com alimentar IMMEDIATAMENT a la criatura que segons ells i literalment es mort de gana.

I apa invent al canto: una mica de llet de la nevera, no se sap si semi o entera, un guant de làtex, un foradet i ja té una imitació d’un mugró!Osti tu! Un mugró de vaca potser sí però de dona???? O quina mena de dones viuen en aquets vaixell???És clar que no podia fer servir mètodes normals: una cullera, un gotet .... Nooooooooooo..... És que no llueix si l’escena la fan tant simple!

De veritat, hi ha dies que entenc perquè no veig la tele!! Ara que el que realment em fot és pensar en quantes noies han rebut aquet imput. Quantes esperaran que el noiles faci parir, quantes creuran que el normal és produir llet com una font quan acabes de parir i que és normal que et separin de la teva criatura tot just nèixer.

Sembla una tonteria, quelcom banal però visions com aquesta compromet les nostres capacitats i ens amaguen els nostres poders màgics i únics!

Guionistes parleu d'un altra tema, que les tetes i els parts no són el vostre fort!

stats