Criatures 01/07/2011

Alto, o la meva mare dispara!

2 min

Noies, és divendres, ha estat una setmana molt moguda a tots els nivells i potser tocaria tema dels seriosos però no ho puc evitar!

Stephanie Robinette, va tenir una discussió amb el seu marit en un casament, que ja se sap que els casaments sempre són tensos!

Es van enfadar tant que li va fotre un parell de bufes ben donades, pel que sembla ella havia begut una mica massa i potser estava un pel tensa quan ve decidir ficar-se el cotxe i començar a conduir per Delaware, Ohio.

No devia conduir amb massa normalitat quan va despertar les sospites d'una patrulla de policia que els va seguir i els va donar l'alto.

Sembla ser que Stephanie es va negar a sortir del cotxe, els va dir que ella era una mare lactant i que estava alletant. Davant la insistència del agent la noia va optar per treure's la teta i ruixar-li la cara amb llet.

I el poli va procedir. Ha estat detinguda per: violència domèstica (per les faves que li va clavar al marit), assalt (??), obstruccióen assumptes oficials (això de no baixar del cotxe és molt obstructiu), resistència al arrest ( ejjem), i conducta desordenada ( això és per sortir de festa i aixecar massa el colze o per ruixar el poli?)

Hòsti tu! I la veus al vídeo amb aquells homenots darrera que han fet cosses més i delictives segur!!

Aquesta pobre dona ha tingut un mal moment! Segur que feia mesos que no preniani gotoad'alcohol i a la festa del casament li devia pujar massa la beguda, tant temps d'abstinència és el que té, i apa a la garjola per agressiva!

Aquesta dona de petita segur que havia vist els dibuixos de Mazinger Zeta! Recordeu Afrodita A i la seva mítica frase "Tetas fuera!!"I és clar va pensar que era el moment ideal de poder reproduir el gest de l'heroïna de dibuixos.

Però em temo que als agents no els ha fet cap mena de gràcia ser ruixats. O no veien la tele de petits o no els van donar teta :-P

Ai noies, quin món aquest!

stats