Criatures 08/05/2013

Com anem de punteria?

2 min

Jo i la punteria no puc dir que siguem gaire amics... haig de practicar més. Molt més! I he decidit que ho faré amb coses que tinc a casa. El meu pla d'entrenament només necessita dels pots de tomàquet fregit que he menjat amb els espaguetis (o de gots/tasses de plàstic si tinc por de tallar-me), de les pilotes de ping pong que tinc oblidades a un calaix, i dels botons que se m'han anat trencant dels pantalons i camises que mai no he estat capaç de tronar a cosir! Un cop tingui localitzat tot això faré bàsicament dues coses...

1- "Llançament al pot" Col·locaré tote els pots per terra de casa i els donaré unes puntuacions a cada un. Els punts de cada pot aniran en relació a la distància a la que els poso, si són estrets, si són alts, si estan uns quants junts... A partir d'aquí tiraré les pilotes de ping pong rebotant contra terra a veure si els encerto. Quan sigui uns experta, ho intentaré fer amb rebots a les parets abans d'entrar. 2- "La diana del sastre"

Posaré a terra cordons de sabata o tires de roba fent circumferències concèntriques. Al mig de la diana posaré un pot. A cada cercle li donaré uns punts de manera que com més al centre, més punts valgui. Un cop fet això, hauré de tirar els botons per encertar als cercles o al pot. Quan ja sàpiga fer-ho, provaré amb una altre tècnica: apretant amb un botó sobre un altre botó que estigui pla a terra. Quan salti endavant el tinc de terra, a veure quina puntuació aconsegueixo! Nota: les imatges estan tretes d'un llibre que es diu "365 juegos para cualquier momento" de l'Editorial Libérica.

stats