Criatures 30/07/2014

Tornem a anar en cotxe!

2 min

Quan arribarem? Que falta molt? Encara no arribem? Que falta molt?Quan arribarem? Que falta molt? Encara no arribem? Que falta molt? És un cercle infinit... qui de vosaltres no l'ha patit alguna vegada?

Jo l'he patit... i generat. Per això, sempre que trobo maneres de distreure'm en viatges llargs no dubto a anotar-me-les per la propera ocasió que em trobi en un cercle infinit de "quan arribarem? i que falta molt?".

L'estiu passat vaig fer un parell d'entrades amb jocs d'aquest estil per quan marxàveu i tornàveu de vacances. Recordeu els jocs? Els heu provat?Eren el "qui ho trobarà?i"duel de monosíl·labs

Avui us proposo el joc de "les inicials".

Escolliu una lletra de forma aleatòria. Cada un dels que hi ha al cotxe té un minut per pensar una frase on totes les paraules comencin amb aquesta lletra. Sí, totes!

El que aconsegueixi fer la frase més llarga... guanya!

A veure, digueu una lletra... la P? Perfecte perquè precisament pensava portar patates per plantar per Premià.

Amb laA? Avui aniré amb amics advocats a ajudar a aixecar aquesta associació alternativa. Quan aneu en cotxe aquestes vacances us ho passareu tant bé jugant que el viatge se us farà curt! Mira mama molts mexicans menjant magdalenes molt "minis" ! Nota: les imatges estan tretes d'aquíi d'aquíi el joc d'un llibre que es diu "Els 100 millors jocs infantils" de n'Eulàlia Pérez.

stats