Criatures 24/11/2012

Torna la Fira Joc Joc!

1 min

Què fareu diumenge? Jo? Seré a Tona. Hifan la 12 fira Joc Joc, i no me la vull perdre! Hi heu estat mai? Sí? Llavors ja sabreu que ésuna fira dedicada al joc i la joguina diferent. Hi trobareu dos pavellons plens artesans, jugadors, entitats que promouen el joc i organitzen activitats, especialistes en jocs,concursos, rècords... no dubteu a venir i convertir-vos en un dels visitants disposats a descobrir, jugar, aprendre i comprar jocs nous. He de confessar que a mi m'ha solucionat algun que altre assumpte amb la "carta als reis"... A més, teniu l'oportunitat de participar en dos concursos molt senzills:

  • imprimiu-vosel cartell de la fira, pengeu-lo a un lloc públic (a l'escola, a un centre cívic, a la porta d'una botiga...), feu-li una foto ienvieu-la al facebookde la fira. Entre totes les fotografies que s'hagin penjat a les 13h es sortejaran 50JocJoc (1Jocjoc=1€) per gastar aquell dia en jocs.
  • feu la col·lecció de cromosIlustrumi veniu a la fira. A les 17:30h es farà un sorteig entre tots els que hagin acabat la col·lecció i siguin allà en aquell moment.

Ens hi veiem? Nota: Podeu trobar tota la informació alwebde la fira.

stats