Criatures 26/11/2014

14a Fira Joc Joc !

2 min

Aquest diumenge 30 de novembre toca jugar!

Bé, de fet, tocaria jugar cada dia i sempre... i no fer veure en fer-nos grans ens hem oblidat de jugar o que ja "no toca". A vegades rumio sobre un anònim que diu que"no deixem de jugar perquè ens fem grans si no que ens fem grans perquè deixem de jugar" . Què en penseu?

El joc té molts components que ens mantenen vius, que ens fan canviar, provar, crear, arriscar-nos, improvisar, escoltar, decidir, negociar, equivocar-se,assolir objectius, passar-ho bé, rumiar, acceptar el que no ens agrada, perdre, guanyar, sentir, emocionar-te, viure, gaudir, comunicar-te... sí. Comunicar-te. Él joc és moltes coses... i també comunicació. Un espai de comunicació, un ambient on els jugadors són com són, on es transmeten "coses" amb les paraules, el cos i les accions.

Podem aprofitar-lo per gaudir i també per saber dels altres. De com viuen les coses, de com les pensen, les gestionen... ja jugueu prou amb els de casa? Us recomano no deixar de fer-ho i pujar a Tona.Us proposo que aneu a la 14a Fira Joc Joc de Tona ! Què, us hi animeu? És una fira dedicada al joc i la joguina diferent. Ja fa 14 anys artesans, jugadors, empreses, associacions, fundacions, editorials de jocs, ... i qualsevol que té una proposta de joc ens trobem a Tona per jugar.

La fira es fa ados pavellons on trobareu més d'una cinquantena d'espais per jugar, per comprar alguns jocs i joguines, participar a concursos i/o campionats... Si voleu saber exactament totes les propostes que hi podeu trobar mireu-les aquí. Hi ha activitats per totes les edats i de tots els tipus. No us hi podeu negar! Ens hi veiem?

Les imatges estan tretes d'aquí

stats