Criatures 18/01/2012

Ecoidees

2 min

A vegades t'arriben informacions de rebot-de rebot- de rebot-de rebot....no ésestrany. El que és estrany és que aquesta informació sigui alguna cosa diferent a "power points" de gatets, cadenes amb malediccionso qualsevol cosa d'aquestes!

Aquest cop m'ha passat això que és estrany: m'han fet arribar a les mans una adreça electrònica que m'ha semblat interessant!És un bloc, i m'ha agradat: Compartetusecoideas. El "Comparte tus Ecoideas" presenta propostes (pròpies o d'altres) per reciclar i reutilitzar materials que tenim a l'abast per donar-los un segon ús com a joguina, decoració,... .

Avui us faig una recomanació per nens i nenes d'edats primerenques :el "Puzle amb bastonets de gelat" que ella va trobar a "Impress your kids". Només cal mirar les imatges per veure com fer-lo. Molt senzill! Ben aviatus presentaré algunes de les altres propostes que he vist que fa i que m'agraden!

Nota: les imatges són de les pàgines de referència:CompartetusecoideasiImpressyourkids.org El bloc Compartetusecoideasel gestiona una noia que es diuNitdiai que també té al càrrec un altre bloc que es diu3 macarrons(el perquè del nom és "prou tendre" per tenir curiositat per saberd'on prové...).

stats