Criatures 21/12/2011

Aquí és Nadal i estic content!

2 min

Aquesta és la banda sonora que m'acompanya mentre escric aquestes ratlles...és un tema de "La pegatina". Què podem fer aquests dies per riure una mica més encara...és el meu objectiu. Rumiant sobre això, i he recordat una cosa que m'han explicat aquests dies per fer l'advent que m'ha semblat una gran manera de posar un somriure més a cada dia!

Veieu aquesta imatge? És el calendari d'adventde la família Ripoll Fusté. Cada sobre fet a mà amb forma de peix (o alguna cosa similar...) conté una prova per cada dia a mesura que s'apropa el Nadal! Genial. Pels que ens despertem tard, potser podem versionar-lo per fer-ho de cara a reis o un aniversari... sigui com sigui, podem fer que cada dia tingui un repte ben divertit a fer! Pensem proves que podríem fer? És important que no siguin proves massa difícils que no es puguin fer ni massa fàcils que no siguin un repte, poden fer-se en un moment que ens trobem tots plegats o que s'hagin de fer al llarg del dia, però sobretot, no hem de posar totes aquelles coses que que no ens agrada fer, no oblidem que l'objectiu és divertir-nos! 1-Trobeu una paraula cap-i-cua. 2- Busqueu una peça de roba que tingui color verd, blau i lila i que no sigui un jersei. 3- Feu una foto a una matrícula que la suma dels seus números sigui 17. 4- Poseu la roba bruta al seu cistell com si juguéssiu a bàsquet iestiguéssiuencistellant.

5- Escriviu la carta als reis. 6-Amb aquestes 10 cartes construïu una torre tant alta com pugueu. 7-Fes una granota de paper. 8-Busqueu 15 objectes de casa que el seu nom comenci per una lletra de l'abecedari diferent i poseu-los en ordre. No pot faltar cap lletra! 9-... S'accepten propostes! Pd: El meu Nadal va començar quan vaig veure aquest arbre a un centre comercial...me'l demano per reis!! Nota: la fotografia del calendari d'advent l'he tret d'una piulada de l'@oriolripoll.

stats