Psicologia i Educació Emocional

Psicologia i Educació Emocional

Blog de continguts psicoeducatius

Internet alça la veu.
0

Mòbil i adolescència. Caixa d'eines per a la família

Després d’escriure durant un temps al blog Emocional Ment, ara inicio una altra aventura per proposar temes relacionats amb la psicologia i l’educació emocional, dos dels grans amors de la meva vida.  M’estreno amb un tema que es presenta sovint quan treballo amb adolescents i les seves famílies: els mòbils. Quan no es tenen, perquè es volen tenir i quan es tenen, per regular el seu ús. S’ha obert un focus d’oportunitats, però també de possibles conflictes, per tant, s’ha de filar prim si la intenció és gestionar-ho de forma adequada. Perquè de ben segur que el que voldran mare/pare i el...

Katia Velar

Katia Velar

Sóc Psicòloga Clínica Infantojuvenil i Familiar, especialitzada en Educació Emocional i Benestar per la Universitat de Barcelona. Crec que intel·ligència emocional és una competència clau per a la vida i, afortunadament, podem desenvolupar-la si la treballem.

Aquest blog pretén ser un espai que acosti la psicologia i l'educació emocional a qualsevol persona interessada en millorar les competències emocionals d’infants i adolescents, en l’àmbit familiar i educatiu. L’objectiu principal és compartir de forma entenedora teoria, pràctica i evidència científica a partir de la meva experiència.

Un major coneixement i entrenament en les habilitats i competències de la intel·ligència emocional, pot efectivament contribuir a fer-nos créixer i millorar com a persones, com a professionals i com a societat (Rafael Bisquerra).

Segueix-me a les xarxes