Criatures 10/12/2013

El Nil és un "Gremlin"...

3 min

La gent d'una edat...com jo...sabreu de què estic parlant...la fantàstica pel.lícula de Joe Dante...els Gremlins...i nosaltres, a casa, en tenim un...el Nil, perquè, de vegades es transforma. És un gremlin...sui generis, però un gremlin...

"Diumenge...s'ha acabat un pont...hem marxat amb els amics...i com que és un blog dedicat a les personetes creatives, no explicaré tot el que hem fet aquest cap de setmana llarg, només dir que hem cel.lebrat l'aniversari de la Susi...ja està!

El que sí que vull explicar, perquè ja comença a fer temps que els patim,són els viatges en cotxe amb el Nil...

El Nil, per norma general, és tranquilet, fa la seva i de tant en tant vé perquè l'abracis i així agafa forces. És el seu "modus operandi". Té 13 mesos. És bàsic. Menja. Dorm. Fa pipi i/o caca. I juga. Bé, i plora...però, a més a més, i com si fos un "Gremlin", quan arriba al cotxe...es transforma!!!!! I a les instruccions d'ell, no ho posava això!

Li podem donar menjar després de nit, el podem mullar i li pot tocar la llum...però no pot pujar a un cotxe!!!!!!

Normalment, quan tens un nen, et diuen que si està molt nerviós o no pot dormir, que el posis al cotxe, i d'aquesta manera es calmarà i s'adormirà, però el Nil, és al revés!

Ell pot estar ben tranquil, però és notar la cadireta del cotxe...i comença la transformació: plors, crits, començar-se a moure, a estirar, tossir...com si fos la nena de "El exorcista"!!!

Com que ara ja ho sabem, agafem de tot (inclosos taps de les orelles...gairebé): aigua, biberó, joguinetes, llibres,...de tot!. I hem de pensar a treure-li la jaqueta abans d'asseure'l, perquè sino, té calor i encara és pitjor!. Però qualsevol distracció li dura dos segons, sobretot les joguinetes perquè les tira a terra i vol que les hi agafem, fins que s'acaba la nostra paciència o les tira a sota del seient en un lloc on no hi arribem sense cometre alguna il.legalitat de trànsit...

El biberó sol funcionar més estona, però quan se l'acaba...segueix amb la transformació...

Llavors vé quan la Mariona passa al seient de darrera, i si el Martí (que el cotxe sí que li funciona) no s'ha adormit, es comença a posar nerviós, i amb raó, i els crits i plors es multipliquen per dos, per tres o per quatre si ens hi afegim la Mariona i jo...

I de cop veiem que es frega els ullets! Un nen normal...en cotxe...i amb son...en poca estona s'adorm. Doncs el Nil, com si li fes ràbia adormir-se, cada vegada crida més...i plora...amb unes llàgrimes...i estossega...i de vegades vomita...i segueix fregant-se els ulls, i la transformació va més enllà, i passa de gremlin a...oju!!! Critter!!!! És terrorífic. Cada vegada crida més...

...fins que arriba un moment, que, a, cap de mooooooolta estona...deixa de plorar, i de cridar, i de moure's...i ens girem la Mariona i jo...i el veiem...ben adormit...amb la bava caient-li...i pensem...ho hem aconseguit!!! Finalment!!!!!

...i llavors...al cap de trenta segons aproximadament...parem el cotxe...i...hem arribat on anàvem!!!!! I, és clar, un cop parats...es desperta..."

És el Nil, el nostre gremlin preferit...

"ESTA PELÍCULA ESTÁ BASADA EN HECHOS REALES, CUALQUIER PARECIDO CON LA REALIDAD NO ES PURA COINCIDENCIA...ES LA VERDAD"

stats