Pedra, paper, tisora

Meritxell Almirall López

Pastís de iogurt

Avui ha estat un dia especial perquèuna persona meravellosa ha fet 29 anys.

Com és vergonyós de mena, no donarem més detalls, però això si explicaré com he improvisat un pastís casolà amb quatre coses que tenia a casa.

Com a base he agafa't la idea de la coca de iogurt de tota la vida amb algunes variacions:

  • 3 ous
  • 1 iogurt de "natilles"
  • 1mida de iogurt de sucre
  • ½ mida de iogurt d’oli d’oliva
  • 1 mida de iogurt de farina
  • 1 sobre de llevat en pols
  • uns trossets de xocolata negra

La gràcia d'aquesta coca és que aprofitem l'envàs del iogurt com a mesura per la resta d'ingredients.

Ho barregem tot en un bol i un cop llest pintem el motlle amb una mica de mantega, perquè no se'ns enganxi, i llencem la massa. Afegim la xocolata abocins.

100_6262.JPG Zoom

100_6262.JPG

Per acabar, ho posem al forn a 150 graus durant 35 minuts.

Un cop llest, per donar-li un toc diferent, he fet un petit tall en un dels extrems i he posa't una fotografia.

FELIÇ ANIVERSARI!

100_6264.JPG Zoom

100_6264.JPG