Criatures 04/10/2016

Activitat amb pinces

Aina Cabau
2 min
Activitat amb pinces

BarcelonaAvui porto una activitat 100% casolana. Cadascú ho personalitzarà a la seva manera, però jo ja feia temps que volia fer quelcom amb pinces. Les pinces! Tots en tenim a casa, veritat? Podem fer moltes activitats amb elles, activitats ben creatives, manipulatives i entretingudes. Amb els nens/es treballem de ple la motricitat fina: cal força i precisió per utilitzar-les! En aquest cas hem fet una activitat la mar de senzilla, amb material que he trobat per casa i la finalitat és la diversió, la manipulació, l'autonomia, la descoberta.

Som-hi!

Material:

  • Caixa de sabates (o similar)
  • Fil
  • Tisores
  • Pinces
  • Papers i cartolines, gomets, goma eva, etc.

Comencem! Primer de tot cal preparar el material:

pinces (6)

Jo només he passat dos fils, podeu fer-ne tants com volgueu i de fet us servirà més una caixa de sabates que la que jo he utilitzat. En vaig estar buscant i no en tenia!

Les imatges parlen per si mateixes. Posem el fil i el lliguem pel darrere de la caixa i intentem que quedi ben tibat:

pinces (7)
pinces (9)

I ara, preparem les cosetes que volem que pengin amb les pinces. Jo vaig agafar cartolina i paper, però s'ho poden posar altres coses, aquí entra en joc la nostra imaginació!

pinces (1)
pinces (2)

I som-hi! Amb les pinces a penjar-ho!

Teniu en compte que la grandària i la facilitat per agafar-ho té molt a veure amb l'edat dels nens/es, així que com més petites i més precisió s'hagi de tenir, més grans els nens/es que ho utilitzaran.

pinces (3)
stats