Collita pròpia

Sempre m'ha agradat escriure; des de ben petita les llibretes amb els meus pensaments i les meves idees, m'han anat acompanyant.. (petits tresors que encara guardo amb molt d'afecte i miro de tant en tant..) Per mí, és una necessitat, una manera d'expressar-me i posar paraules al que moltes vegades sento o penso. En aquest blog, més aviat hi trobareu impressions, sensacions, opinions que tindran a veure amb el dia a dia de la meva professió, i que d'una manera o altra, estaran relacionades amb el món de l'educació

Laia Delriu

Laia Delriu

Nascuda a Barcelona ara  fa 41 anys; mare de dues filles de 9 i de 12 anys,a les quals estic molt agraïda perquè  cada dia m'ensenyen coses noves  i em fan créixer i ser millor persona.

La meva vida sempre ha girat al voltant del món infantil (primer per tradició; la meva mare ja va obrir de les primeres llars d'infants als anys setanta, a Barcelona; i després per vocació; ben aviat ja vaig saber que m'apassionava observar els nens i veure perquè feien o no feien certes conductes, i als 14 anys ja vaig començar a ajudar als estius a l'escola de la meva mare. La meva carrera professional ha estat sempre vinculada a la infància, en molts dels seus àmbits. Sóc Psicòloga infantil de professió, Fa més de vint anys que treballo amb nens, i no hi ha dia que no descobreixi coses noves i vulgui aprendre cada dia més i més..Formada en diversos àmbits (maltractament infantil, dificultats intel-lectuals, infància en risc, intel-ligència emocional, petita infància, infància en situació normalitzada...). 

Actualment col-laboro en diverses plataformes educatives  relacionades amb la infància (Portal Faros Sant Joan de Déu,Observatorio de la Infancia, suplement Criatures, diari Ara; Edbuilding Càpsules Educatives,  revistes de barri; així com blogs infantils (Bloggers and Family, Bebé y Mujer...

Assessoro i acompanyo les families en el seu procés de creixement; sempre que ho necessitin.

Dirigeixo i sóc propietària d'un centre infantil a Barcelona (Dintell, Centre Infantil www.dintell.es ) amb més de 40 anys de trajectòria.

Segueix-me a les xarxes