Criatures 27/12/2013

Llibres infantils: "Robots 2114"

2 min

Un nou llibre de l'editorial Coco Books és sempre una agradable sorpresa. Acostumen a ser contes molt originals i creatius, amb els quals els nens passen moltes estones de joc, ja sigui creant els seus propis dissenys (com en el cas del llibre Mi maravilloso Fashion Book), observant diverses possibilitats arquitectòniques (a Casas) o experimentant moltes possibilitats per pintar de manera imaginativa, com en El llibre mossegat o l'Art de Rosie Flo. Entre molts altres.

Robots 2114; Coco Books Robots 2114 segueix aquesta línia tan imaginativa. És un joc que conté 20 personatges robòtics per a muntar i enganxar, amb els quals es pot jugar a diversos jocs on es posaran a prova les habilitats de cada robot. Tots els personatges tenen la seva personalitat i característiques i el llibre fa una descripció de quina és la velocitat, la força, la intel.ligència i la defensa de cada un. Hi ha el robot Gru, que només es pot moure de costat, el Termo, un robot bomber a qui li fa por l'aigua; la Dra. Plus+, mecànica d'emergència; Meteor, que prediu el temps amb una gran exactitud; Chef 3000, que pot cuinar per a més de 80 persones i molts d'altres robots amb noms originals i habilitats sorprenents. Aquí en podeu veure alguns:

Robots 2114; Coco Books

Robots 2114; Coco Books Tots ells contenen una versió retallable de mida DIN-A4 i al final s'adjunten 36 cartes per a poder jugar amb ells. Un llibre joc que tindrà entretinguts als nens llargues estones, amb una excel.lent relació qualitat-preu (15.90 euros) , ja que dóna molt de sí!

stats