Obren una escola de cangurs a Barcelona

Triar una persona que es faci càrrec dels nens mentre no hi sou pot ser molt més fàcil a partir d’ara. L’empresa CompassBCN, que porten les emprenedores Míriam Bonet i Núria Rodó, ha posat en marxa a Barcelona una escola de cangurs que permetrà adquirir els coneixements necessaris per tenir cura de criatures. “A cuidar s’aprèn”, asseguren les responsables del projecte. Amb el ritme de vida actual, “comptar amb una ajuda qualificada, formada i compromesa proporciona tranquilitat i seguretat, al saber que deixem les criatures en bones mans”. Per les responsables del projecte “invertir en la formació de cangurs permetrà establir una relació estable i duradora que revertirà positivament en el bé de totes les parts: els petits/es, els pares i mares i la persona contractada”.

La formació, que dura 15 hores repartides en cinc sessions, comprèn coneixements sobre les etapes de la infància i el desenvolupament infantil i les necessitats del nen en cada etapa, jocs, hàbits, establiment de pautes i rutines diàries, l’afectivitat, com i quan comunicar-se amb els pares, idiomes (català i anglès), logísitca de la llar, alimentació, tecnologia, els problemes de salut més habituals, les situacions d’urgència i pautes d’actuació, la imatge personal i els valors de la cangur, entre d’altres. Els alumnes també revisaran casos pràctics i posaran en comú experiències.

Si voleu més informació sobre el curs, podeu fer un correu a compassbcn@compassbcn.es

Via: Dones en xarxa

10 comentaris

 • Gemma

  29/09/2012 14:13

  Hola, a mi m’agradaria contractar una cangur. Vosaltres teniu aquest servei de posar en contacte els/les cangurs amb les famílies?
  Gràcies

 • Nausica Pineda just

  28/09/2011 18:10

  M’agrederia saber més sobre l’escola i el curs que feu. Podeu enviar-me més informació. Gràcies

 • compassbcn

  02/05/2011 18:16

  Eva, ens pots fer arribar un email amb els teus dubtes a l’adreça de correu que apareix al final de l’article (compassbcn@compassbcn.com). Aviat estarà en funcionament la nostra web (www.compassbcn.com).

 • Eva Cuenca

  01/05/2011 13:52

  M’agradaria fer el curs, on es pot trobar informació?

 • pilar fontana

  30/04/2011 14:32

  Sembla una gran idea, no és fàcil educar als nens! i menys pels canguros, és una idea molt innovadora, us desitjo molta sort!!

 • INES GARCIA

  27/04/2011 13:56

  M’ agrada molt la idea ,per que aixi sabem amb qui deixem els nostres fills. Si necesiteu mes personal digueu-me, ting una filla que fa cangurs i esta estudian jardi d’ infancia.

 • Glòria

  26/04/2011 20:37

  Aquest curs de formació inclou el compromís també, a ser contractada com a tal i a poder cotitzar com a tal? Quins han de ser els valors d’una cangur?
  Gràcies.
  Ànims amb la iniciativa.

 • Helena

  26/04/2011 20:26

  M’agradaria fer el curs, on es pot trobar més informació? A quin lloc es fa? gracies

 • compassbcn

  26/04/2011 12:37

  Gràcies pel teu comentari. L’article fa referència a un curs introductori de 15 hores. És per això que oferim també altres plans de formació, tant per a cangurs com per a pares, dins de la nostra línia de serveis a les famílies.

 • rosbarna

  21/04/2011 9:29

  Em sembla una bona iniciativa encara que 15 hores de curs son insuficients, segur.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús