Menús sans i saludables

Encara que tots els pares són conscients que les verdures, la fruita, els llegums i el peix són necessaris en l'alimentació dels seus fills, no tots saben en quina quantitat i amb quina assiduïtat s'han de consumir i, sobretot, com s'han de presentar perquè no perdin el valor nutricional i siguin aliments atractius per als adolescents. Per a ells, i sempre que un endocrí o un dietista-nutricionista no digui el contrari, es pot recórrer a una gran quantitat de pàgines webs on hi ha menús equilibrats i receptes variades.

Una d'aquestes pàgines és la del Programa TASde la Fundació Alícia, un espai que recull les activitats que alumnes i professors d'aquest projecte han desenvolupat per a una alimentació sana i equilibrada i que, segons la responsable dels seus tallers, Sara Pareja, es convertirà en un recurs didàctic de primer ordre per a "aquells educadors o centres que vulguin promocionar els hàbits alimentaris saludables a partir d'activitats fàcils de reproduir a les escoles".

Navegant per la xarxa també és recomanable consultar la pàgina de la Fundación Española del Corazón, la de la Fundación Dieta Mediterránea i la d'Eroski Consumer, amb articles, receptes i menús setmanals que promouen els hàbits d'alimentació saludables per a la família.