Criatures 22/06/2013

Campus d'estiu. Algunes propostes

2 min

Campus esportiu AE Campus Arrels (BCN)

L'Associació Esportiva Campus Arrels fa cinc anys que organitza un campus d'estiu entre el 25 de juny i el 2 d'agost i, després, del 26 d'agost al 10 de setembre. La canalla pot apuntar-s'hi per setmanes i gaudir d'activitats esportives i a l'aire lliure al pati de l'escola, a banda de fer tallers, anglès, teatre i ball, jocs de taula, etc. Tots els cursos fan una sortida a la setmana. Més info: www.aefsarrels.cat.

Colònies a cavall a l'Hípica Castellar del Vallès

L'Hípica Castellar posa a l'abast dels més petits l'oportunitat d'aprendre a muntar a cavall en plena natura. Els infants faran classes d'equitació, manualitats, jocs i activitats en grup i excursions i gimcanes a la muntanya, a més de classes teòriques amb els cavalls com a epicentre i una sortida setmanal a la piscina. Més info: www.hipicacastellar.net.

'Holiday courses' de Helen Doron English Campus

Les escoles Helen Doron English organitzen un campus on la llengua anglesa és el fil conductor de totes les activitats. Les criatures aprenen anglès en un context lúdic mentre juguen, ballen, canten, cuinen, fan manualitats... A més, es capbussen en històries que traslladen els infants a altres indrets i cultures. Des de Helen Doron recomanen ser-hi dues setmanes, tot i que es poden fer cursos setmanals adaptats a l'edat i el nivell d'anglès de cada infant. Més info: www.helendoron.es.

Xnergic al Tecnocampus de Mataró

Els joves d'entre 12 i 17 anys tenen l'oportunitat d'apropar-se a la robòtica i a la programació de videojocs des d'un vessant lúdic i de la mà dels mateixos estudiants d'enginyeria del Tecnocampus de Mataró. Així podran desterrar el mite de la ciència com una cosa avorrida. El campus tecnològic Xnergic té tres torns, tots entre les 9 h i les 13.30 h: el primer, del 25 de juny al 5 de juliol; el segon, del 8 al 19 de juliol, i el tercer, del 2 al 6 de setembre. Més info: www.xnergic.com.

stats