Criatures 01/06/2013

Algunes propostes (II)

2 min

Aventura pel Pirineu. Esports de muntanya

A Can Ribals, a la Cerdanya, els monitors ho tenen tot preparat per engrescar les criatures a fer escalada, tirolina, pont de mico, trekking aquàtic, trekking per muntanyes, acampades, tir amb arc, acrosport... És a dir, esports d'aventura. "El trekking aquàtic, per exemple, és com un barranquisme molt suau, que practiquem en la baixada d'un riu", explica Marc Guilera, un dels monitors.

Totes les activitats es fan en anglès i tant al matí com a la tarda. Abans de sopar els monitors preparen jocs de cooperació, d'equip, com ara curses de sacs o estirades de cordes, entre d'altres. Tots també en anglès. Els campus d'esport estan pensats per fer-los durant una setmana, i l'últim dia, el de recollida de les criatures, es compta que les famílies hi passin el dia sencer, amb el dinar inclòs, perquè tots junts comparteixin l'entorn i els esports.

LLOC

Alberg Can Ribals. Lles de Cerdanya.

DATES

De l'1 de juliol al 3 d'agost. Campus d'esport per setmanes.

INFORMACIÓ

325 € per setmana.

EDATS RECOMANABLES

De 8 a 14 anys.

Des de la Universitat de les Illes Balears s'impulsen 5 campus esportius diferents. És el cas, per exemple, del Campusesport Summer School (per a joves entre 13 i 16 anys), en què, a més d'anglès, faran natació, ball, informàtica i activitat de ciència. O un campus de tecnificació, adreçat a canalla i joves que vulguin millorar la tècnica en natació, waterpolo o futbol.

A Mallorca, Campusesport

DATES

Juliol i agost.

INFORMACIÓ

www.campusesport.com

L'entrenador del primer equip de bàsquet del FC Barcelona, Xavi Pascual, juntament amb altres monitors amb una trajectòria reconeguda dins del bàsquet, com Oriol Pagès, Beto Rivet i Jordi Anglada, dirigeixen el Campus Biosport Bàsquet, que té lloc a Ciutadella de Menorca durant una setmana.

A Menorca, campus de bàsquet

DATES

Del 30 de juny al 6 de juliol.

PREU

350 € (tot inclòs).

EDATS RECOMANABLES

De 8 a 14 anys.

INFORMACIÓ

info@biosportmenorca.com

stats